I seng med Hells Angels: Køge-Calle snød ukrainske byggefolk sammen med drabsdømt rocker - fa*gbladet3f (2024)

den sorte svane

|

I seng med Hells Angels: Køge-Calle snød ukrainske byggefolk sammen med drabsdømt rocker - fa*gbladet3f (1)

Carl Richard Christensen (tv) blev landskendt i TV2-dokumentaren “Den Sorte Svane” for at tilbyde hjælp til hvidvask og skatteunddragelse. Han har åbnet flere firmaer med den drabsdømte HA-rocker “Smukke” Jens Peter Kristensen.Foto: TV2 Danmark/Ritzau Scanpix

Carl Richard Christensen – kendt som Køge-Calle – har åbnet flere byggefirmaer med drabsdømt rocker og hårdkogte kriminelle. – Vi kalder ham og hans venner for “Køge-Mafiaen”, siger byggeformand.

100%

Annonce

I årevis har byggematadoren Carl Richard Christensen – kendt som Køge-Calle fra TV2 dokumentaren “Den Sorte Svane” – stået i ledtog med nogle af de mest hårdkogte rockere i Danmark.

Sammen har Carl Richard Christensen og rockerne oprettet flere byggefirmaer og i visse tilfælde underbetalt ansatte med ned til 30 kroner i timen.

Det kan fa*gbladet 3F fortælle på baggrund af fa*glige sager og dokumenter fra firma-registret.

Læs også: Kendt fra Den Sorte Svane:Køge-Calles firma snød polske byggefolk for 2,5 millioner kroner

I 2021 kunne TV2 fortælle, hvordan ukrainske stilladsarbejdere arbejdede for 30 kroner i timen på et byggeprojekt på Amager.

Ukrainerne havde kontrakter, der gav dem en månedsløn på 4.500 kroner.

En af hovedentreprenørerne bag lejlighederne var ingen anden end Hells Angels-rockeren Jens Peter Kristensen – også kendt som “Smukke Jens”.

Smukke Jens er en af de mest berygtede HA-rockere i Danmark.

Han fik 12 års fængsel for at medvirken til drabet på Bullsh*t-rockernes præsident “Makrellen” i 1984 og er ifølge Ekstra Bladet dømt for dødsvold, kidnapning, tortur, hashhandel og meget andet.

– Jeg kan huske, at vi var til 48-timers møde. Så sad vi der i skurvognen over for “Smukke Jens” og de andre rockere og skulle tale om underbetaling af ukrainere

Rasmus Kreutzmannfa*glig sekretær, 3F BJMF

Det var Rasmus Kreutzmann, fa*glig sekretær fra 3F Bygge-, Jord- og Miljøarbejdernes fa*gforening i Valby, der var med til de første fa*glige møder i sagen.

– Jeg kan huske, at vi var til 48-timers møde. Så sad vi der i skurvognen på Amager over for Smukke Jens og de andre rockere og skulle tale om underbetaling af ukrainere, fortæller han.

Da Smukke Jens blev bekendt med, at de havde ukrainere ansat på hans byggeprojekt til 30 kroner i timen, var hans reaktion følgende:

– Hold da kæft. Jeg gad ikke at gå for 30 kroner i timen, sagde han til TV2.

Men i baggrunden stod Carl Richard Christensen.

Han var en af ejerne af det holdingselskab, som havde hyret ukrainerne til byggeriet via en underskov af firmaer.

Da fa*gbevægelsen gik ind i sagen, erkendte selskabet, at de var ansvarlige for, at de udenlandske ansatte var blevet snydt for over 250.000 kroner.

Det fremgår af papirerne fra de fa*glige møder, som fa*gbladet 3F er i besiddelse af.

Kort efter trak Carl Richard Christensen sig ud af firmaet, som pludselig lukkede.

– Vi fik aldrig en skid til de ukrainere. Firmaet gik konkurs og det var det, siger Rasmus Kreutzmann.

Fast samarbejdspartner dømt til 12 års fængsel

Og det er ikke den eneste gang, at Carl Richard Christensen har haft direkte kontakt til Smukke Jens eller andre rockere.

En gennemgang af Carl Richard Christensens op til 70 kuldsejlede firmaer afslører, at han har siddet i direktionen eller ejet firmaer med enten direkte eller nær kontakt til både Smukke Jens og andre personer fra rocker-miljøet.

Det er blandt andet tilfældet i firmaet P-K Entreprise ApS, hvor Carl Richard Christensen var direktør, mens Smukke Jens stod som ejer af firmaet i 2019 og 2020.

Her stopper byggematadorens forbindelser til rockermiljøet dog ikke.

Læs også: Bygge-rockeren Fasar Raja hyret til at bygge for millioner af skattekroner

En af de mest berømte forbindelser til Carl Richard Christensen er rockeren Benny Steen Mynchau.

Sammen med ham drev Carl Richard Christensen flere firmaer, herunder et fitnesscenter, viser en gennemgang i CVR-registret.

Men det samarbejde stoppede brat, da Benny Steen Mynchau blev anholdt for at stå bag import af et ton hash fra Holland og våbenbesiddelse af 26 pistoler og et maskingevær.

Han blev også tiltalt for at holde en mand fanget i en rockerborg i Hvidovre.

Her skulle Benny Steen Mynchau og fire Bandidos-rockere ifølge bt.dk have truet manden med en pistol og fortalt ham, at “det kunne være, at hele familien røg”, hvis han ikke gav dem sin Mercedes.

Kendt som en del af “Køge-Mafiaen”

I folkemunde er Carl Richard Christensen kendt som Køge-Calle. Men han bærer også på et andet øgenavn.

– I fa*gbevægelsen kalder vi ham og hans venner for “Køge-Mafiaen”, siger Palle Bisgaard, næstformand i 3F’s byggegruppe.

Læs også: fa*gbevægelsen kæmper med kriminelle byggefolk:– Vi kender Fasar alt for godt

Palle Bisgaard mener, at afsløringerne om Carl Richard Christensens kontakter i rockermiljøet på bedste måde understreger, at den danske byggebranche er mere beskidt end de fleste har nogen anelse om.

– “Den Sorte Svane” har åbnet øjnene for mange og får afsløret nogle meget prominente navne, siger han.

– Men det er vores opfattelse, at der er mange flere bedsteborgere, som er involveret i kriminelle sager som disse i byggeriet, end danskerne er klar over. Og at de også er fuldstændig ligeglade med, hvem deres forbrydelser rammer, siger han.

fa*gbladet 3F har forsøgt at kontakte Carl Richard Christensen, men han har ikke svaret på hverken telefonopkald eller sms.

Din reaktion

I seng med Hells Angels: Køge-Calle snød ukrainske byggefolk sammen med drabsdømt rocker - fa*gbladet3f (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Neely Ledner

Last Updated:

Views: 5974

Rating: 4.1 / 5 (62 voted)

Reviews: 93% of readers found this page helpful

Author information

Name: Neely Ledner

Birthday: 1998-06-09

Address: 443 Barrows Terrace, New Jodyberg, CO 57462-5329

Phone: +2433516856029

Job: Central Legal Facilitator

Hobby: Backpacking, Jogging, Magic, Driving, Macrame, Embroidery, Foraging

Introduction: My name is Neely Ledner, I am a bright, determined, beautiful, adventurous, adventurous, spotless, calm person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.