Losse panelen en mannen met oranje hesjes: dit is waarom de AKU-fontein even openligt - Gelderland nieuws - NewsLocker (2024)

Table of Contents
Aanklagers VS willen Boeing voor de rechter voor breken deal rond dodelijke crashes 737 MAX Vitesse blijft gewoon bestaan Hongaarse bond zorgt met update over Barnabás Varga voor opluchting na nare botsing in EK-duel Advertentie Hongarije dompelt Schotland in 100ste (!) minuut in rouw en zit in wachtkamer voor achtste finales Duitsland ontsnapt in blessuretijd aan nederlaag tegen Zwitserland en stelt groepswinst veilig LIVE EK 2024 | Tijd dringt voor Duitsland: Zwitserland dicht bij verrassende overwinning LIVE EK 2024 | Zorgen om Hongaars international Varga: speler per brancard van veld na zware botsing Advertentie Onderzoekt naar levensgevaarlijke actie van Duitse YouTubers, die op kathedraal Antwerpen klimmen Onderzoek naar levensgevaarlijke actie van Duitse YouTubers, die op kathedraal Antwerpen klimmen LIVE EK 2024 | Duitsland jaagt op gelijkmaker na verrassende achterstand tegen Zwitserland Na NK wielrennen is de discussie over de Posbank losgebarsten: ‘Wat kan hier nog wel, wat kan écht niet meer?’ LIVE EK 2024 | Duitsland moet aan de bak na VAR-ingreep en doelpunt Zwitserland Dakloze Hadjer (33) verzamelt flessen in de trein als hij bijzondere vondst doet: ‘Ik kan het bijna niet geloven’ Genieten vanaf een ‘privétribune’ of met vrienden in de zon: dit zijn de mooiste plaatjes van het NK wielrennen Joost Klein wil in 2025 weer naar het songfestival, hoe serieus moeten we dat nemen? LIVE EK 2024 | Zwitserland komt brutaal op voorsprong kort na afgekeurd doelpunt Duitsland LIVE EK 2024 | Duitsland sticht direct gevaar in laatste groepsduel tegen Zwitserland Liefde kent geen grenzen, ook niet in deze Tiergarten: ‘Franz en Job is ons nieuwe hom*oseksuele droompaar’ Franz is een romantisch avontuur aangegaan met buurman Job: ‘Zeer veel dieren hebben biseksuele neigingen’ Christian Horner begrijpt frustratie Verstappen: ‘Het gaat Max nooit snel genoeg, maar dit is Formule 1’ Aanslagen op politie, kerk en synagoge in Zuid-Rusland: zeven agenten en priester vermoord Aanslagen op politie, kerk en synagoge in Zuid-Rusland: zes agenten vermoord Man midden op straat neergeschoten, twee mannen aangehouden Man midden op straat in Eindhoven neergeschoten, twee mannen aangehouden Man midden op straat beschoten, slachtoffer zwaargewond, twee mannen aangehouden Gevaarlijkste aanvaller van Oranje voelt zich toch meest thuis op plek van zijn doorbraak bij PSV Geef Cody Gakpo maar de linkerflank: ‘Als spits ging het bij vlagen goed, soms ook wat minder’ De ene olympisch kampioen in dienst van de ander: Carlijn Achtereekte voelt zich prettig in Vos’ schaduw Van Rees mist de slag op NK door fout van andere renner: ‘Had veel slechter kunnen aflopen’
  • 18-06-2024 13:39 via gelderlander.nl

    Losse panelen en mannen met oranje hesjes: dit is waarom de AKU-fontein even openligt - Gelderland nieuws - NewsLocker (1)

    De bekende AKU-fontein aan het Willemsplein in het centrum van Arnhem ligt dinsdag half open. Mannen met oranje hesjes staan middenin het monument. Wat is er aan de hand? Het antwoord heeft alles te maken met een renovatie van miljoenen euro’s die later dit jaar moet plaatsvinden.

    Lees meer

  • Aanklagers VS willen Boeing voor de rechter voor breken deal rond dodelijke crashes 737 MAX

    24-06-2024 01:21 via gelderlander.nl

    Losse panelen en mannen met oranje hesjes: dit is waarom de AKU-fontein even openligt - Gelderland nieuws - NewsLocker (2)

    Amerikaanse aanklagers adviseren het ministerie van Justitie dat het Boeing aanklaagt. De vliegtuigbouwer zou de voorwaarden hebben geschonden van een schikking rond twee dodelijke crashes met de geplaagde 737 MAX-toestellen. Dat melden twee bronnen aan persbureau Reuters.

    Lees meer

  • Vitesse blijft gewoon bestaan

    23-06-2024 23:56 via gelderlander.nl

    Losse panelen en mannen met oranje hesjes: dit is waarom de AKU-fontein even openligt - Gelderland nieuws - NewsLocker (3)

    Maandag beslist de KNVB of Vitesse de proflicentie mag behouden. Mocht dat gebeuren, dan gaat de Arnhemse club in beroep, en stapt desnoods naar de rechter.

    Lees meer

  • Hongaarse bond zorgt met update over Barnabás Varga voor opluchting na nare botsing in EK-duel

    23-06-2024 23:31 via gelderlander.nl

    Losse panelen en mannen met oranje hesjes: dit is waarom de AKU-fontein even openligt - Gelderland nieuws - NewsLocker (4)

    De EK-wedstrijd tussen Hongarije en Schotland is zondagavond ontsierd door een nare botsing in de tweede helft. De Hongaarse aanvaller Barnabás Varga bleef enkele minuten roerloos liggen op het gras. Al snel na de botsing zorgden toegesnelde medici en spelers er met doeken voor dat de behandeling van Varga niet zichtbaar was. Het was plots ijzig stil in Stuttgart.

    Lees meer

  • Advertentie

  • Hongarije dompelt Schotland in 100ste (!) minuut in rouw en zit in wachtkamer voor achtste finales

    23-06-2024 23:01 via gelderlander.nl

    Losse panelen en mannen met oranje hesjes: dit is waarom de AKU-fontein even openligt - Gelderland nieuws - NewsLocker (5)

    Een ongekende apotheose van een lange tijd saaie wedstrijd. Hongarije mag nog hopen op een plek in de achtste finales van het EK voetbal. Door een doelpunt in de tiende minuut van de blessuretijd wonnen de Hongaren met 1-0 van Schotland. Zorgen waren er om Barnabas Varga, die na een botsing per brancard het veld moest verlaten.

    Lees meer

  • Duitsland ontsnapt in blessuretijd aan nederlaag tegen Zwitserland en stelt groepswinst veilig

    23-06-2024 22:53 via gelderlander.nl

    Losse panelen en mannen met oranje hesjes: dit is waarom de AKU-fontein even openligt - Gelderland nieuws - NewsLocker (6)

    Duitsland gaat op de valreep nog als groepshoofd naar de achtste finales van het EK. Het gastland had moeite met Zwitserland, dat vroeg op voorsprong kwam. In de blessuretijd redde Niclas Füllkrug een punt.

    Lees meer

  • LIVE EK 2024 | Tijd dringt voor Duitsland: Zwitserland dicht bij verrassende overwinning

    23-06-2024 22:30 via gelderlander.nl

    Losse panelen en mannen met oranje hesjes: dit is waarom de AKU-fontein even openligt - Gelderland nieuws - NewsLocker (7)

    Titelkandidaat Duitsland weet zich al verzekerd van een plek in de volgende ronde op het EK in eigen land. Pakt het elftal van Julian Nagelsmann ook de groepswinst? Alleen Zwitserland, vanavond in Frankfurt de tegenstander, kan daar nog een stokje voor steken. De Zwitsers staan er na twee duels ook uitstekend voor in poule A. Vanaf 21.00 uur volg je het duel hier live! Volg hier het andere duel in de groep, Schotland - Hongarije.

    Lees meer

  • LIVE EK 2024 | Zorgen om Hongaars international Varga: speler per brancard van veld na zware botsing

    Losse panelen en mannen met oranje hesjes: dit is waarom de AKU-fontein even openligt - Gelderland nieuws - NewsLocker (8)

    Om nog kans te houden op de volgende ronde, als nummer twee of eventueel als één van de beste nummers drie, moet er vanavond door Schotland of Hongarije gewonnen worden in Stuttgart. Wie grijpt die kans? Vanaf 21.00 uur volg je het duel hier live! Volg hier het andere duel in de groep: Duitsland-Zwitserland.

    Lees meer

  • Advertentie

  • Onderzoekt naar levensgevaarlijke actie van Duitse YouTubers, die op kathedraal Antwerpen klimmen

    23-06-2024 22:05 via gelderlander.nl

    Losse panelen en mannen met oranje hesjes: dit is waarom de AKU-fontein even openligt - Gelderland nieuws - NewsLocker (9)

    Levensgevaarlijk, anders kan je het niet noemen. Enkele Duitsers hebben illegaal de Antwerpse kathedraal beklommen en op een hoogte van maar liefst 123 meter halsbrekende stunts uitgehaald rond de haan op de torenspits. Dat blijkt uit een video die sinds enkele dagen circuleert op YouTube.

    Lees meer

  • Onderzoek naar levensgevaarlijke actie van Duitse YouTubers, die op kathedraal Antwerpen klimmen

    23-06-2024 22:05 via gelderlander.nl

    Losse panelen en mannen met oranje hesjes: dit is waarom de AKU-fontein even openligt - Gelderland nieuws - NewsLocker (10)

    Levensgevaarlijk, anders kan je het niet noemen. Enkele Duitsers hebben illegaal de Antwerpse kathedraal beklommen en op een hoogte van maar liefst 123 meter halsbrekende stunts uitgehaald rond de haan op de torenspits. Dat blijkt uit een video die sinds enkele dagen circuleert op YouTube.

    Lees meer

  • LIVE EK 2024 | Duitsland jaagt op gelijkmaker na verrassende achterstand tegen Zwitserland

    23-06-2024 22:00 via gelderlander.nl

    Losse panelen en mannen met oranje hesjes: dit is waarom de AKU-fontein even openligt - Gelderland nieuws - NewsLocker (11)

    Titelkandidaat Duitsland weet zich al verzekerd van een plek in de volgende ronde op het EK in eigen land. Pakt het elftal van Julian Nagelsmann ook de groepswinst? Alleen Zwitserland, vanavond in Frankfurt de tegenstander, kan daar nog een stokje voor steken. De Zwitsers staan er na twee duels ook uitstekend voor in poule A. Vanaf 21.00 uur volg je het duel hier live! Volg hier het andere duel in de groep, Schotland - Hongarije.

    Lees meer

  • Na NK wielrennen is de discussie over de Posbank losgebarsten: ‘Wat kan hier nog wel, wat kan écht niet meer?’

    23-06-2024 21:44 via gelderlander.nl

    Losse panelen en mannen met oranje hesjes: dit is waarom de AKU-fontein even openligt - Gelderland nieuws - NewsLocker (12)

    Géén volgauto’s op fossiele brandstoffen, géén helikopters of drones en vooral: géén publiek. Voor de allereerste keer was de Posbank gisteren tijdens het NK wielrennen verboden terrein voor wie het peloton wilde aanmoedigen. De discussie over wat er nog wel en niet mag op de Posbank lijkt nu echt aangezwengeld.

    Lees meer

  • LIVE EK 2024 | Duitsland moet aan de bak na VAR-ingreep en doelpunt Zwitserland

    23-06-2024 21:30 via gelderlander.nl

    Losse panelen en mannen met oranje hesjes: dit is waarom de AKU-fontein even openligt - Gelderland nieuws - NewsLocker (13)

    Titelkandidaat Duitsland weet zich al verzekerd van een plek in de volgende ronde op het EK in eigen land. Pakt het elftal van Julian Nagelsmann ook de groepswinst? Alleen Zwitserland, vanavond in Frankfurt de tegenstander, kan daar nog een stokje voor steken. De Zwitsers staan er na twee duels ook uitstekend voor in poule A. Vanaf 21.00 uur volg je het duel hier live! Volg hier het andere duel in de groep, Schotland - Hongarije.

    Lees meer

  • Dakloze Hadjer (33) verzamelt flessen in de trein als hij bijzondere vondst doet: ‘Ik kan het bijna niet geloven’

    23-06-2024 21:30 via gelderlander.nl

    Losse panelen en mannen met oranje hesjes: dit is waarom de AKU-fontein even openligt - Gelderland nieuws - NewsLocker (14)

    Hadjer Al-Ali, anderhalf jaar dakloos, vond zondagochtend bijna 2000 euro in een stilstaande trein. In plaats van het in zijn zak te steken, bracht hij het naar de politie. Daar vinden ze dit zo bijzonder dat ze de Apeldoorner een onderscheiding geven.

    Lees meer

  • Genieten vanaf een ‘privétribune’ of met vrienden in de zon: dit zijn de mooiste plaatjes van het NK wielrennen

    23-06-2024 21:26 via gelderlander.nl

    Losse panelen en mannen met oranje hesjes: dit is waarom de AKU-fontein even openligt - Gelderland nieuws - NewsLocker (15)

    Van de binnenstad tot de natuur in de regio. Arnhem en omgeving kwamen deze zondag volop in beeld dankzij het NK wielrennen. Bekijk hier de mooiste foto’s van het NK.

    Lees meer

  • Joost Klein wil in 2025 weer naar het songfestival, hoe serieus moeten we dat nemen?

    23-06-2024 21:02 via gelderlander.nl

    Losse panelen en mannen met oranje hesjes: dit is waarom de AKU-fontein even openligt - Gelderland nieuws - NewsLocker (16)

    Joost Klein hintte er zaterdag op Pinkpop al op, zondag liet hij in zijn bio op Instagram weten dat het hem menens is. De zanger van Europapa, dit voorjaar in Malmö gediskwalificeerd voor de finale, wil terug naar Eurovisie. Maakt hij een kans?

    Lees meer

  • LIVE EK 2024 | Zwitserland komt brutaal op voorsprong kort na afgekeurd doelpunt Duitsland

    23-06-2024 21:00 via gelderlander.nl

    Losse panelen en mannen met oranje hesjes: dit is waarom de AKU-fontein even openligt - Gelderland nieuws - NewsLocker (17)

    Titelkandidaat Duitsland weet zich al verzekerd van een plek in de volgende ronde op het EK in eigen land. Pakt het elftal van Julian Nagelsmann ook de groepswinst? Alleen Zwitserland, vanavond in Frankfurt de tegenstander, kan daar nog een stokje voor steken. De Zwitsers staan er na twee duels ook uitstekend voor in poule A. Vanaf 21.00 uur volg je het duel hier live! Volg hier het andere duel in de groep, Schotland - Hongarije.

    Lees meer

  • LIVE EK 2024 | Duitsland sticht direct gevaar in laatste groepsduel tegen Zwitserland

    23-06-2024 21:00 via gelderlander.nl

    Losse panelen en mannen met oranje hesjes: dit is waarom de AKU-fontein even openligt - Gelderland nieuws - NewsLocker (18)

    Titelkandidaat Duitsland weet zich al verzekerd van een plek in de volgende ronde op het EK in eigen land. Pakt het elftal van Julian Nagelsmann ook de groepswinst? Alleen Zwitserland, vanavond in Frankfurt de tegenstander, kan daar nog een stokje voor steken. De Zwitsers staan er na twee duels ook uitstekend voor in poule A. Vanaf 21.00 uur volg je het duel hier live! Volg hier het andere duel in de groep, Schotland - Hongarije.

    Lees meer

  • Liefde kent geen grenzen, ook niet in deze Tiergarten: ‘Franz en Job is ons nieuwe hom*oseksuele droompaar’

    23-06-2024 20:45 via gelderlander.nl

    Losse panelen en mannen met oranje hesjes: dit is waarom de AKU-fontein even openligt - Gelderland nieuws - NewsLocker (19)

    Mannetjesdieren doen het met elkaar om te oefenen voor een vrouwtje? Onzin! Het is een van de vele mythes over hom*oseksualiteit die Tiergarten Kleve ontkracht op een speciale tour door het park, net over de grens bij Nijmegen.

    Lees meer

  • Franz is een romantisch avontuur aangegaan met buurman Job: ‘Zeer veel dieren hebben biseksuele neigingen’

    23-06-2024 20:45 via gelderlander.nl

    Losse panelen en mannen met oranje hesjes: dit is waarom de AKU-fontein even openligt - Gelderland nieuws - NewsLocker (20)

    Mannetjesdieren doen het met elkaar om te oefenen voor een vrouwtje? Onzin! Het is een van de vele mythes over hom*oseksualiteit die Tiergarten Kleve ontkracht op een speciale tour door het park, net over de grens bij Nijmegen.

    Lees meer

  • Christian Horner begrijpt frustratie Verstappen: ‘Het gaat Max nooit snel genoeg, maar dit is Formule 1’

    23-06-2024 20:14 via gelderlander.nl

    Losse panelen en mannen met oranje hesjes: dit is waarom de AKU-fontein even openligt - Gelderland nieuws - NewsLocker (21)

    Waar Max Verstappen in Spanje de noodklok luidde, liep hij ook gewoon weer uit in het WK. De hiërarchie begint te schuiven, maar een machtsovername blijft nog uit. ,,Max bewijst juist nu waarom hij wereldkampioen is.”

    Lees meer

  • Aanslagen op politie, kerk en synagoge in Zuid-Rusland: zeven agenten en priester vermoord

    23-06-2024 20:13 via gelderlander.nl

    Losse panelen en mannen met oranje hesjes: dit is waarom de AKU-fontein even openligt - Gelderland nieuws - NewsLocker (22)

    Bij schietpartijen in twee verschillende steden in de Zuid-Russische regio Dagestan zijn zondag zeven agenten vermoord. Ook een priester en bewaker van een kerk kwamen om. Doelwit waren de politie, een synagoge en orthodoxe kerk. Twee aanvallers zouden zijn gedood, veiligheidsdiensten zijn bezig met een jacht op meer gewapende militanten.

    Lees meer

  • Aanslagen op politie, kerk en synagoge in Zuid-Rusland: zes agenten vermoord

    23-06-2024 20:13 via gelderlander.nl

    Losse panelen en mannen met oranje hesjes: dit is waarom de AKU-fontein even openligt - Gelderland nieuws - NewsLocker (23)

    Bij schietpartijen in twee verschillende steden in de Zuid-Russische regio Dagestan zijn zondag zes agenten vermoord. Ook een priester en medewerker van een kerk kwamen om. Doelwit waren de politie, een synagoge en orthodoxe kerk.

    Lees meer

  • Man midden op straat neergeschoten, twee mannen aangehouden

    23-06-2024 20:03 via gelderlander.nl

    Losse panelen en mannen met oranje hesjes: dit is waarom de AKU-fontein even openligt - Gelderland nieuws - NewsLocker (24)

    Bij een schietpartij aan de Rode Kruislaan in Eindhoven is zondagavond een man zwaargewond geraakt. De politie is met onder andere een politieheli op zoek naar de dader(s). Twee mannen zijn aangehouden, meerdere aanhoudingen sluit de politie niet uit.

    Lees meer

  • Man midden op straat in Eindhoven neergeschoten, twee mannen aangehouden

    23-06-2024 20:03 via gelderlander.nl

    Losse panelen en mannen met oranje hesjes: dit is waarom de AKU-fontein even openligt - Gelderland nieuws - NewsLocker (25)

    EINDHOVEN - Bij een schietpartij aan de Rode Kruislaan in Eindhoven is zondagavond een man zwaargewond geraakt. De politie is met onder andere een politieheli op zoek naar de dader(s). Twee mannen zijn aangehouden, meerdere aanhoudingen sluit de politie niet uit.

    Lees meer

  • Man midden op straat beschoten, slachtoffer zwaargewond, twee mannen aangehouden

    23-06-2024 20:03 via gelderlander.nl

    Losse panelen en mannen met oranje hesjes: dit is waarom de AKU-fontein even openligt - Gelderland nieuws - NewsLocker (26)

    EINDHOVEN - Bij een schietpartij aan de Rode Kruislaan in Eindhoven is zondagavond een man zwaargewond geraakt. De politie is met onder andere een politieheli op zoek naar de dader(s). Twee mannen zijn aangehouden, meerdere aanhoudingen sluit de politie niet uit.

    Lees meer

  • Gevaarlijkste aanvaller van Oranje voelt zich toch meest thuis op plek van zijn doorbraak bij PSV

    23-06-2024 20:01 via gelderlander.nl

    Losse panelen en mannen met oranje hesjes: dit is waarom de AKU-fontein even openligt - Gelderland nieuws - NewsLocker (27)

    Cody Gakpo speelde een uitstekend WK en is ook dit EK weer een dragende kracht bij Oranje. De linkerspits weigert te rekenen voorafgaand aan de ontmoeting met Oostenrijk. ,,Eerste worden is altijd het beste.”

    Lees meer

  • Geef Cody Gakpo maar de linkerflank: ‘Als spits ging het bij vlagen goed, soms ook wat minder’

    23-06-2024 20:01 via gelderlander.nl

    Losse panelen en mannen met oranje hesjes: dit is waarom de AKU-fontein even openligt - Gelderland nieuws - NewsLocker (28)

    Cody Gakpo speelde een uitstekend WK en is ook dit EK weer een dragende kracht bij Oranje. De linkerspits weigert te rekenen voorafgaand aan de ontmoeting met Oostenrijk. ,,Eerste worden is altijd het beste.”

    Lees meer

  • De ene olympisch kampioen in dienst van de ander: Carlijn Achtereekte voelt zich prettig in Vos’ schaduw

    23-06-2024 20:01 via gelderlander.nl

    Losse panelen en mannen met oranje hesjes: dit is waarom de AKU-fontein even openligt - Gelderland nieuws - NewsLocker (29)

    Op zoek naar een andere manier om succesvol te zijn, stapte olympisch kampioene Carlijn Achtereekte (34) uit Lettele twee jaar geleden zeer verrassend op de fiets. De dienende rol in de schaduw van icoon Marianne Vos past haar perfect.

    Lees meer

  • Van Rees mist de slag op NK door fout van andere renner: ‘Had veel slechter kunnen aflopen’

    23-06-2024 19:58 via gelderlander.nl

    Losse panelen en mannen met oranje hesjes: dit is waarom de AKU-fontein even openligt - Gelderland nieuws - NewsLocker (30)

    Christiaan van Rees deed zondagochtend tijdens het NK voor beloften lange tijd mee met de besten, maar door een fout van een andere renner ontbrak hij in Arnhem in de finale. Een domper, al besefte de renner van Dutch Food Valley Cycling Team ook dat het slechter had kunnen aflopen.

    Lees meer

  • Losse panelen en mannen met oranje hesjes: dit is waarom de AKU-fontein even openligt - Gelderland nieuws - NewsLocker (2024)
    Top Articles
    Latest Posts
    Article information

    Author: Allyn Kozey

    Last Updated:

    Views: 6656

    Rating: 4.2 / 5 (43 voted)

    Reviews: 82% of readers found this page helpful

    Author information

    Name: Allyn Kozey

    Birthday: 1993-12-21

    Address: Suite 454 40343 Larson Union, Port Melia, TX 16164

    Phone: +2456904400762

    Job: Investor Administrator

    Hobby: Sketching, Puzzles, Pet, Mountaineering, Skydiving, Dowsing, Sports

    Introduction: My name is Allyn Kozey, I am a outstanding, colorful, adventurous, encouraging, zealous, tender, helpful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.